Valuta:

Verzenden & retouren

´╗┐Verzendmethoden
Wij verzenden door EMS, DHL en Fedex.
1. Bevestig uw verzendadres voordat u het betaalt. Geef alstublieft een geldig e-mailadres en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor eventuele bijgewerkte informatie.
2. Items worden over het algemeen binnen 1 werkdag na verzending verstuurd (zat en zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
Tracking Methods
Nadat uw bestelling is verzonden, bieden wij u een link die u uw bestelling kan opsporen indien nodig. Controleer uw e-mail voor de link en het volgnummer.
Opmerking: als u het niet direct kunt controleren met het volgnummer, wacht alstublieft geduld. Er is enige tijd nodig door Express Company om te uploaden.
Mislukte of verkeerde levering
Voor klanten die uw pakket niet binnen de bovengenoemde totale levertijd ontvangen, kunt u direct contact opnemen met het lokale postkantoor met uw identiteitskaart of ander geldig certificaat en de bestelde informatie kopie die u kunt afdrukken bij inloggen op uw geregistreerde account op onze website .
Retourneren & ruilen
Retourbeleid:
Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. U kunt uw artikel (en) binnen veertien dagen vanaf de datum waarop de goederen zijn ontvangen, retourneren. U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd.
Retourkosten moeten door u geregeld worden. Wij zullen uw betaling terugbetalen nadat het geretourneerde item is ontvangen. De originele verzend- en administratiekosten worden in mindering gebracht op de restitutie.
Bestelling Annulering:
Annulering van een bestelling voordat de bestelling is verzonden, wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst.
Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons Retourbeleid.
Terug